Wednesday, September 1, 2021

Miten varaan tapaamisen maksulliselta turvalliselta miesrakastajalta? Nokia, Pirkkala, Tampere, Ylöjärvi, Hämeenlinna etc

Miten varaan tapaamisen maksulliselta turvalliselta miesrakastajalta? Nokia, Pirkkala, Tampere, Ylöjärvi, Hämeenlinna etc


Tapaamisen varaaminen on helppoa ja yhtä lailla luottamuksellista kuin kaikki muukin kanssakäymisemme. Näin se käy:

Lähetä minulle viesti seksipalveluja@gmail.com sähköpostilla Ilmoita toiveaikoja, paikkakuntasi. Kerro lyhyesti, minkätyyppistä palvelua olet ajatellut. Puheluihin en yleensä ehdi heti vastaamaan, joten viestit toimivat tässä vaiheessa paremmin.

Vastaan viestiisi heti kun pystyn, ja mikäli niin toivot, vastaan sinulle sovittuna ajankohtana. Keskustellaan toiveistasi, ajankohdasta, paikasta ja niin edelleen. Tämä vaihe ei sido sinua mihinkään, vaan voit milloin tahansa ilmoittaa, että ei kiitos.

Kun olemme sopineet käytännön asioista, lähetän sinulle vahvistusviestin tai sähköpostina. Kuittaa minulle vastausviestissä, että olemme asioista samaa mieltä.

Jos sovimme tapaamisen sinun luoksesi, pyydän kertomaan ainakin kaupunginosan vahvistusviestin yhteydessä. Saat itse päättää, milloin annat tarkan osoitteen. Mikäli olet tulossa luokseni niin mieluummin jossain omppuhotellissa, kylpylässä tmv:ssa

Ota rennosti ja anna minun huolehtia hyvinvoinnistasi. Kerro, jos voin tehdä olosi vieläkin mukavammaksi ja itsevarmemmaksi. Nauti olostasi.

Tapaamisen jälkeen voit olla varma, etten soittele perään, sinullahan on sähköpostini, sinä otat yhteyttä jos halukkuutta uusiin tapaamisiin. Jos haluat nähdä uudestaan, ota yhteyttä ja sovitaan uusi tapaaminen.

Muutamia käytännön näkökohtia vielä:

Minä tuon mukanani turvakumit, hierontaöljyt, liukuvoiteet ja muut tarvittavat välineet.
Voit toivoa tietynlaista pukeutumista, esim. puku, kiltti tai vaikka farkut ja bootsit.
Voit itse pukeutua juuri niin kuin sinusta tuntuu mukavalta.
Varaa maksu käteisenä tasarahana ja etukäteen.

Jos mikä tahansa asia mietityttää, kysy seksipalveluja@gmail.com. Ei ole tyhmiä kysymyksiä.

Helpottaa toki palvelua puolin ja toisin kun olet käynyt aiemman suhteesi jäljiltä tekemässä tarvittavat tarkistukset (tippuri, hiv, klamy) ja näytät omakanta.fi tuloksesi tapaamisen yhteydessä. ok?

---------------
------------------------------

No comments:

Post a Comment